Asuntokauppa Fajanssi Oy LKV

Y-tunnus 2366050-3

Asuntokauppa Fajanssi Oy LKV on yksityinen, vuodesta 2010 toiminut kiinteistönvälitysyritys vahvalla, vuosikymmenten välityskokemuksella. Asuntokauppa Fajanssi työllistää 6 henkilöä, joista neljä hoitaa välitystoimintaa. Toimialueeseemme kuuluu Rauman lisäksi kaikki ympäristökunnat. Yritys on Suomen kiinteistönvälittäjäliitto SKVL:n jäsentoimisto. Noudatamme toiminnassamme hyvää kiinteistönvälitystapaa.

Yksityisenä yrityksenä paikallisen hyvinvoinnin edistäminen on meille elinehto. Toimintaamme kuuluu omakotitalojen, asunto-osakkeiden, vapaa-ajanasuntojen, maa- ja metsätilojen sekä tonttien välitys ja vuokravälitys. Yrittäjille välitämme myös toimitiloja.

Tunnemme alueemme sekä sen erityispiirteet. Osaamisemme perustuu koulutuksen ja kokemuksen kautta hankittuun ammattitaitoon sekä hyvään markkina- ja paikallistuntemukseen. Oikean hintatason määrittämisessä meillä on käytössämme myös toteutuneiden kauppojen tilastot. Yksityisenä välittäjätoimistona olemme alueemme asiantuntija ja toimintamme on varsin joustavaa.

Markkinointitapamme on tehokasta ja aktiivista, asiakkaan toiveita kunnioittaen. Käytämme markkinoinnissa alueen tunnettuja medioita, joten tarjoamme myytävälle kohteelle optimaalisen näkyvyyden. Teemme myös videoesittelyitä tukeaksemme kohteen myyntiä ja saadaksemme kohteelle lisänäkyvyyttä. Olemme aktiivisesti mukana sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Instagrammissa, ja ne ovat osoittautuneet oivallisiksi markkinointikanaviksi.

Teemme asiakkaillemme lisäksi arviokirjat, arviolausunnot ja kauppakirjat.

Sinunkin asuntokauppasi asiantuntevasti, ammattitaidolla - Asuntokauppa Fajanssi!

 

Ota yhteyttä - me olemme Sinua varten!