Henkilöesittelyt

Olen Oili Kuusinen, kahden tytön äiti, asuntoalan ammattilainen sekä luotsaan tätä Fajanssin laivaa 6 hengen miehistön kanssa asuntokauppojen laineissa ja tuulissa. Asunnonvaihtojen mielenkiintoisella alalla olen saanut työskennellä jo yli kaksikymmentä vuotta. Yrittäjä minusta tuli 2003 ja viihdyn alallani. Maailma on muuttunut moneen kertaan näinä vuosina ja on ollut mielenkiintoista seurata, niin asiakkaiden toiveiden painopisteiden muutoksia kuin markkinoitakin. Alati vaihtuva ja muuttuva ala on kiinnostavaa, jokainen päivä syntyy aina uudelleen. Eri aikojen haasteet ovat mahtavia työkuvion toimintamallien ylläpitäjiä. Fajanssin vahvuutena on ilman muuta nopea reaktiokyky muuttuvaan markkinaan. Tapaankin sanoa, että on mukavaa, kun työ ja harrastus ovat sama asia. Haastetta, mutta rentoa. Väkeni on osaavaa, ahkeraa ja ammattitaitoista. On onnekasta, kun työporukka on hienosti yhteen hitsautuneita ja tiiminä toimiva yhteisö. Mukavan lisän antaa nauru, joka raikaa toimistollamme vähän väliä, keskinäinen huumori pitää virkeänä. Meillä kouluttaudutaan koko ajan lisää ja vahva tuntemus raumalaiseen asuntomarkkinaan pysyy terävänä. Vapaa-­aikani kuluu pienen neljä vuotiaan Ada-­vipeltäjän ja vanhemman tyttäreni koiran, Veeti ­Labradorinnoutajan kanssa touhutessa, kuntoilua harrastaessa ja kotona puuhaillessa. Kokkailu ja leipominen ovat mukavia harrastuksia, mutta ihan kotioloihin vain. Asuntokauppa ja Fajanssi on se oma juttu ja elämäntapa.

Hei! Olen Susanna, tai tuttavallisemmin minut tunnetaan toimistossamme Suskina. Olen tullut Fajanssiin aivan Fajanssin alkutaipaleella, enkä ole katunut päivääkään päätöstäni siirtyä kotien myynnin pariin. Suoritin kiinteistönvälitysalan ammattititutkinto KiAT:in kesällä 2015 ja nyt valmistaudun tuleviin haasteisiin. Työssäni on erityisen hienoa ihanat työkaverit. Lisäksi on hienoa, että jokainen päivä on erilainen, eikä työssä pääse rutinoitumaan. Vapaa-ajallani matkustelen paljon, mutta viihdyn hyvin myös mökilläni. Palvelen Sinua mielelläni kodinvaihtoasioissasi, joten otathan yhteyttä!

Iloinen kiinteistönvälittäjä Miira palveluksessanne! Olen sukeltanut asuntokaupan ihmeelliseen ja mielenkiintoiseen maailmaan vuoden 2015 alussa, mutta asiakaspalvelukokemusta on kertynyt jo muutaman vuosikymmenen ajalta. Olen valmistunut laillistetuksi kiinteistönvälittäjäksi (LKV), ja olen myös suorittanut Kiinteistönvälitysalan Ammattitutkinnon (KiAT). Pidän opiskelusta ja olen kiinnostunut kehittämään osaamistani. Olen myös nuoruudessani valmistunut huonekalupuusepäksi ja remontoin vapaa-ajallani rintamamiestalovanhustani. Musiikki on lähellä sydäntäni ja olen soittanut muun muassa yhdeksän vuotta viulua, mutta klassinen musiikki vaihtui teini-iässä rockiin ja viulu bassoon, jota soittelen edelleen aktiivisesti. Myös kolme poikaani ovat musikaalisia, joten musiikki on aina läsnä kotonamme muodossa tai toisessa. Fajanssissa pidän erityisesti työilmapiiristämme, sillä arvostan luottamusta ja hurttia huumoria. On hienoa, kun tietää, että koko väki toimii vastuullisesti ja tekee työnsä ilon kautta. Toivon, että tämä välittyy asiakkaillemmekin ja toivotan sinut sydämellisesti tervetulleeksi meille Fajanssiin!

Minä olen Ripa, se tuttu radioääni Rauman Lukon otteluselostuksista. Pitkän radiouran jälkeen oli hieno päästä vaihtamaan alaa ja tulla mukaan Asuntokauppa Fajanssin porukkaan kodinvaihdon pariin. Meillä on loistava ryhmä jossa on tekemisen meininki! Elämäntilanteet ovat erilaisia, samoin asiakkaat ja heidän tarpeensa. Asunnon myynti ja ostaminen ei ole mikään hetken mielijohde, vaan asia jota pohditaan tarkasti ja pitkäänkin.

Olen koko ikäni asunut Raumalla ja tunnen seudun hyvin. Minua on helppo lähestyä, nykäise vain hihasta, soita tai tule käymään toimistolla.

Radio ei ole jäänyt kokonaan pois elämästäni, sillä jääkiekkoselostukset jatkuvat kuten ennenkin. Vapaalla nautin vaimon kanssa esimerkiksi teatterista ja hyvästä musiikista.

Olen Laura ja toimin myyntineuvottelijana. Elämä Fajanssissa on iloista ja energistä, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Vain yksi asia ei muutu: keskitymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja suurella sydämellä. Minäkin haluan osaltani tarjota juuri Sinulle miellyttävän asunnonvaihtokokemuksen. Lämpimästi tervetuloa Fajanssiin!