Henkilöesittelyt

Olen Oili Kuusinen, kahden tytön äiti, asuntoalan ammattilainen sekä luotsaan tätä Fajanssin laivaa 6 hengen miehistön kanssa asuntokauppojen laineissa ja tuulissa. Asunnonvaihtojen mielenkiintoisella alalla olen saanut työskennellä jo yli kaksikymmentä vuotta. Yrittäjä minusta tuli 2003 ja viihdyn alallani. Maailma on muuttunut moneen kertaan näinä vuosina ja on ollut mielenkiintoista seurata, niin asiakkaiden toiveiden painopisteiden muutoksia kuin markkinoitakin. Alati vaihtuva ja muuttuva ala on kiinnostavaa, jokainen päivä syntyy aina uudelleen. Eri aikojen haasteet ovat mahtavia työkuvion toimintamallien ylläpitäjiä. Fajanssin vahvuutena on ilman muuta nopea reaktiokyky muuttuvaan markkinaan. Tapaankin sanoa, että on mukavaa, kun työ ja harrastus ovat sama asia. Haastetta, mutta rentoa. Väkeni on osaavaa, ahkeraa ja ammattitaitoista. On onnekasta, kun työporukka on hienosti yhteen hitsautuneita ja tiiminä toimiva yhteisö. Mukavan lisän antaa nauru, joka raikaa toimistollamme vähän väliä, keskinäinen huumori pitää virkeänä. Meillä kouluttaudutaan koko ajan lisää ja vahva tuntemus raumalaiseen asuntomarkkinaan pysyy terävänä. Vapaa-­aikani kuluu Ada-tyttäreni kanssa touhutessa, mökkeillessä ja kotona puuhaillessa. Asuntokauppa ja Fajanssi on se oma juttu ja elämäntapa.

Hei! Olen Susanna, tai tuttavallisemmin minut tunnetaan toimistossamme Suskina. Olen tullut Fajanssiin aivan Fajanssin alkutaipaleella, enkä ole katunut päivääkään päätöstäni siirtyä kotien myynnin pariin. Suoritin kiinteistönvälitysalan ammattititutkinto KiAT:in kesällä 2015. Työssäni on erityisen hienoa ihanat työkaverit. Lisäksi on hienoa, että jokainen päivä on erilainen, eikä työssä pääse rutinoitumaan. Vapaa-ajallani matkustelen paljon, mutta viihdyn hyvin myös mökilläni. Palvelen Sinua mielelläni kodinvaihtoasioissasi, joten otathan yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä ja markkinointipäällikkö Miira palveluksessanne! Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) ja olen myös suorittanut Kiinteistönvälitysalan Ammattitutkinnon (KiAT). Pidän opiskelusta ja kehitän jatkuvasti osaamistani. Luen paljon niin työalan kirjallisuutta kuin romaanejakin. Musiikki on lähellä sydäntäni ja kolme poikaani harrastavat myös musiikkia, joten musiikki on aina läsnä kotonamme muodossa tai toisessa. Fajanssissa pidän erityisesti työilmapiiristämme, sillä arvostan luottamusta ja hurttia huumoria. On hienoa, kun tietää, että koko väki toimii vastuullisesti ja tekee työnsä ilon kautta. Toivon, että tämä välittyy asiakkaillemmekin ja toivotan sinut sydämellisesti tervetulleeksi meille Fajanssiin!

Minä olen Ripa, se tuttu radioääni Rauman Lukon otteluselostuksista. Asuntokauppa Fajanssissa meillä on loistava joukkue, jossa on tekemisen meininki! Elämäntilanteet ovat erilaisia, samoin asiakkaat ja heidän tarpeensa. Asunnon myynti ja ostaminen on asia jota pohditaan tarkasti ja pitkäänkin. Hienoa olla mukana kun koti saa uudet asukkaat! Radio ei ole jäänyt kokonaan pois elämästäni, sillä jääkiekkoselostukset jatkuvat kuten ennenkin. Vapaalla nautin vaimon kanssa esimerkiksi teatterista ja hyvästä musiikista. Minua on helppo lähestyä, nykäise vain hihasta, soita tai tule käymään toimistolla!

Moi! Olen Laura, iloinen myyntineuvottelija valmiina auttamaan sinua kotiasioissa! Työ asuntoalalla on mielenkiintoista, ihmisläheistä ja ajoittain hyvinkin vauhdikasta. Aamulla korkokenkien sijasta jalkaan valikoituvat tennarit, joiden narut vedetään tiukalle ennen, kuin päivä asuntokaupan maailmassa saa alkaa!  On tärkeää, että asiakas tuntee luottamusta välittäjäänsä kohtaan, jolloin asunnonvaihtokokemuksesta jää hyvä ja lämmin fiilis. Aktiivinen vuorovaikutus, kuuntelu, ahkeruus ja sellainen "ihminen ihmiselle" - asenne ovat niitä asioita joita me Fajanssin perheessä haluamme asiakkaillemme tarjota. Työpäivän jälkeen lenkkeilen 8-vuotiaan labradorinnoutaja-Veetin kanssa ja rentoudun perheeni kesken kotonani Paroalhossa. Lämpimästi tervetuloa Fajanssin asiakkaaksi!