Henkilöesittelyt

Olen Oili Kuusinen, kahden tytön äiti, asuntoalan ammattilainen sekä luotsaan tätä Fajanssin laivaa 6 hengen miehistön kanssa asuntokauppojen laineissa ja tuulissa. Asunnonvaihtojen mielenkiintoisella alalla olen saanut työskennellä jo yli kaksikymmentä vuotta. Yrittäjä minusta tuli 2003 ja viihdyn alallani. Maailma on muuttunut moneen kertaan näinä vuosina ja on ollut mielenkiintoista seurata, niin asiakkaiden toiveiden painopisteiden muutoksia kuin markkinoitakin. Alati vaihtuva ja muuttuva ala on kiinnostavaa, jokainen päivä syntyy aina uudelleen. Eri aikojen haasteet ovat mahtavia työkuvion toimintamallien ylläpitäjiä. Fajanssin vahvuutena on ilman muuta nopea reaktiokyky muuttuvaan markkinaan. Tapaankin sanoa, että on mukavaa, kun työ ja harrastus ovat sama asia. Haastetta, mutta rentoa. Väkeni on osaavaa, ahkeraa ja ammattitaitoista. On onnekasta, kun työporukka on hienosti yhteen hitsautuneita ja tiiminä toimiva yhteisö. Mukavan lisän antaa nauru, joka raikaa toimistollamme vähän väliä, keskinäinen huumori pitää virkeänä. Meillä kouluttaudutaan koko ajan lisää ja vahva tuntemus raumalaiseen asuntomarkkinaan pysyy terävänä. Vapaa-­aikani kuluu pienen neljä vuotiaan Ada-­vipeltäjän ja vanhemman tyttäreni koiran, Veeti ­Labradorinnoutajan kanssa touhutessa, kuntoilua harrastaessa ja kotona puuhaillessa. Kokkailu ja leipominen ovat mukavia harrastuksia, mutta ihan kotioloihin vain. Asuntokauppa ja Fajanssi on se oma juttu ja elämäntapa.

Hei! Olen Susanna, monipuolinen myynnin ja markkinoinnin osaaja. Alan kokemusta on kertynyt reilun 15 vuoden ajalta. Työskentely kiinteistönvälittäjänä on erittäin mielenkiintoista. Jokainen päivä on erilainen ja onnistuneet asiakaskohtaamiset saavat minut janoamaan lisää. Uskon että avaimet menestykseen rakentuvat periksi antamattomasta asenteesta sekä sinnikkäästä yrittämisestä. Tilanne kuin tilanne otetaan rohkeasti vastaan ja viedään maaliin asti! Toimin sujuvasti erilaisten ihmistyyppien kanssa, ja asiakassuhteeni perustuvat luottamukselliseen yhteistyöhön. Silmäkulmastani löytyy iloista pilkettä, ja positiivisella asenteella mennään eteenpäin! Olen suorittanut LKV-tutkinnon sekä Kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon (KiAT). Käyn myös säännöllisesti alan koulutuksissa jotta ammattipätevyys pysyy ajan hermoilla. Voin onnekseni todeta, että kiinteistönvälittäjän ammatti on työ, josta nautin täysillä. Myös moni ihana asiakkaani on todennut, että olen oikealla alalla. Tällaiset kohteliaisuudet lämmittävät sydäntä <3 Vapaa-aikanani touhuan tyttären ja koiran kanssa. Meri on myös lähellä sydäntäni, saaristossa ajatukset tuulettuvat ja mieli lepää. Haaveena onkin tulevaisuudessa omistaa söpö merenrantamökki jonne voi piiloutua arjen kiireiltä. Oletpa sitten myymässä tai ostamassa, asiasi on minulle tärkeä. Yhteistyöllä ja luottamuksella luomme onnistuneen kodinvaihtokokemuksen. Haasta minut myymään asuntosi tai löytämään Sinulle unelmien koti!

Hei! Olen Susanna, tai tuttavallisemmin minut tunnetaan toimistossamme Suskina. Olen tullut Fajanssiin aivan Fajanssin alkutaipaleella, enkä ole katunut päivääkään päätöstäni siirtyä kotien myynnin pariin. Suoritin kiinteistönvälitysalan ammattititutkinto KiAT:in kesällä 2015 ja nyt valmistaudun tuleviin haasteisiin. Työssäni on erityisen hienoa ihanat työkaverit. Lisäksi on hienoa, että jokainen päivä on erilainen, eikä työssä pääse rutinoitumaan. Vapaa-ajallani matkustelen paljon, mutta viihdyn hyvin myös mökilläni. Palvelen Sinua mielelläni kodinvaihtoasioissasi, joten otathan yhteyttä!

Iloinen kiinteistönvälittäjä Miira palveluksessanne! Olen sukeltanut asuntokaupan ihmeelliseen ja mielenkiintoiseen maailmaan vuoden 2015 alussa, mutta asiakaspalvelukokemusta on kertynyt jo muutaman vuosikymmenen ajalta. Olen valmistunut laillistetuksi kiinteistönvälittäjäksi (LKV), ja olen myös suorittanut Kiinteistönvälitysalan Ammattitutkinnon (KiAT). Pidän opiskelusta ja olen kiinnostunut kehittämään osaamistani. Olen myös nuoruudessani valmistunut huonekalupuusepäksi ja remontoin vapaa-ajallani rintamamiestalovanhustani. Musiikki on lähellä sydäntäni ja olen soittanut muun muassa yhdeksän vuotta viulua, mutta klassinen musiikki vaihtui teini-iässä rockiin ja viulu bassoon, jota soittelen edelleen aktiivisesti. Myös kolme poikaani ovat musikaalisia, joten musiikki on aina läsnä kotonamme muodossa tai toisessa. Fajanssissa pidän erityisesti työilmapiiristämme, sillä arvostan luottamusta ja hurttia huumoria. On hienoa, kun tietää, että koko väki toimii vastuullisesti ja tekee työnsä ilon kautta. Toivon, että tämä välittyy asiakkaillemmekin ja toivotan sinut sydämellisesti tervetulleeksi meille Fajanssiin!

Olen Laura, ja toimin myynnin assistenttina välittäjillemme. Löydät minut Fajanssin toimistolta työntouhussa, valmistelemassa kaupantekotilaisuuksia, ahertamassa lehti-ilmoituksen parissa tai esimerkiksi luonnostelemasta kauppakirjoja. Elämä Fajanssissa on iloista ja energistä, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Vain yksi asia ei muutu: keskitymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja suurella sydämellä. Minäkin haluan osaltani tarjota juuri Sinulle miellyttävän asunnonvaihtokokemuksen. Lämpimästi tervetuloa Fajanssiin!